Rabobank

Financieel advies voor topsporters

Als topsporter staat winnen bij jou op 1, 2 en 3. En terecht! Alles moet wijken om je doel te bereiken. Of dat nou de deelname aan een EK is of een gouden plak op de Olympische Spelen. Wat je doel ook is, het vereist focus, concentratie en een topconditie. Zorgen om je financiën kun je daarbij niet gebruiken. De Rabo Topsportdesk neemt deze zorg voor jou uit handen. Zodat jij kunt pieken op het juiste moment en kunt ontspannen als je lichaam daar om vraagt.

Uitdagingen waar wij je graag bij helpen

Je kent de Rabobank ongetwijfeld als betrokken sportsponsor. Dat zijn we al jaren, actief op vele niveaus in de sport. Hierdoor kennen wij de sportwereld goed en begrijpen we welke eisen jij als sporter stelt. Dit zijn een aantal uitdagingen waar we sporters mee helpen:

  • Wisselend inkomen: hoe ga je om met periodes waarin je veel geld verdient of juist weinig door bijvoorbeeld een blessure?
  • Laag inkomen: hoe bereik je financiële rust als jouw sport niet onder een commercieel vergrootglas ligt?
  • Hypotheek: meedoen in de top is vaak van beperkte duur. Hoe maak je daarnaast een goed besluit met betrekking tot je hypotheek?
  • (Tijdelijk) verblijven in het buitenland: hoe vind je jouw weg in de internationale topsportwereld en hoe regel je de juiste verzekeringen?
  • Gericht op straks: hoe zorg je dat je nu goed kunt leven en straks ook?

Voor wie?

Wij zijn er voor jong talent en voor sporters die al jaren op topniveau actief zijn. Voor hoge inkomens en lage inkomens. Ook andere professionals uit de sportwereld zijn welkom bij de Rabo Topsportdesk, zoals coaches en trainers.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via topsportdesk.rre@rabobank.nl.

Onze adviseur is ook telefonisch bereikbaar.

Peter van de Ven, Adviseur Private Banking

06 13 02 21 16

www.topsportdesk.nl