Theo Janssen vecht terug

Theo Janssen (Sport Promotion) wil nog zeker tot 2015 doorgaan met het spelen van betaald voetbal. De Vitessenaar bleek vorige week een gescheurde kruisband te hebben. Dit seizoen kan hij niet meer in actie komen. ‘Ik heb altijd mijn twijfels gehad of ik door zou willen gaan na dit seizoen, maar die twijfels zijn nu volkomen weg. Eén ding staat wel vast en dat is dat ik volgend seizoen sowieso weer wil spelen.’ Janssen liep de kwetsuur op 6 oktober op tijdens het thuisduel met Feyenoord. ‘Toen de clubarts bij me kwam zei ik al: het seizoen is voorbij. Na de tests dacht iedereen dat het mijn meniscus zou zijn, dus daar ga je op een gegeven moment zelf ook op hopen. Toen ik hoorde dat het tóch mijn kruisband was, viel dat enorm tegen. Ik ging onder narcose in de veronderstelling dat ik met vier, vijf weken weer terug zou zijn. Maar toen ik wakker werd bleek het seizoen voorbij.’